beşamel soslu enginar
Malzemeler ;
4 orta boy enginar
1 küçük soğan
1 orta boy domates
100 gram tavuk göğüsü
3 tane sivri biber
Beşamel sos ;
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı süt
Tuz + karabiber
Yapılışı ;
Soğan , domates ve biber doğranır ve önce hafif yağda soğan kavrulur ardından biberler son olarak domates eklenir ve kavrulur .
Bu sosa küp küp doğranmış tavuk göğüsü eklenir tuz ile tatlandırıldıktan sonra pişmeye bırakılır.
Pişen malzemeleri temizlenmiş enginarların üzerine pay edin .
Sonra beşamel sosu hazırlayın enginarların uzerine pay edin ve tepsiye dizin tepsiye bir su bardağı su ekleyin ve fırında pişirin.
4 orta boy enginar
1 küçük soğan
1 orta boy domates
100 gram tavuk göğüsü
3 tane sivri biber
Beşamel sos ;
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı süt
Tuz + karabiber
Yapılışı ;
Soğan , domates ve biber doğranır ve önce hafif yağda soğan kavrulur ardından biberler son olarak domates eklenir ve kavrulur .
Bu sosa küp küp doğranmış tavuk göğüsü eklenir tuz ile tatlandırıldıktan sonra pişmeye bırakılır.
Pişen malzemeleri temizlenmiş enginarların üzerine pay edin .
Sonra beşamel sosu hazırlayın enginarların uzerine pay edin ve tepsiye dizin tepsiye bir su bardağı su ekleyin ve fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder