etli taze fasulye

malzemeler:

500 gram taze fasulye
200 gram kuşbaşı et(kıyma da olur)
1 orta boy soğan 
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 adet havuç
1/2 çay bardağı sıvı yağ
500 gram su 
tuz

yemeğin yapılışı :

Yemeklik doğradığınız soğanı yağda pembeleşene kadar kavurun sonra sırasıyla salçaları ve havucu ekleyin salçaların tatları birbirine karışıp çiğ tadı gidene kadar pişirin . kavrulan soğanlara eti ekleyin kısık ateş de biraz pişirin en son taze fasulyelerinizi ekleyin kısık ateş de pişirin üzerine su ekleyin ve kısık ateşte pişirin ( tuzu etler kavrulurken koymayın etiniz sertleşebilir en son koyabilirsiniz ) ...

Yorumlar

Popüler Yayınlar