gözleme
Malzemeler;
1 yumurta
1 su bardağı su
3 Yemek kaşığı sıvı yağ
Aldığı kadar un
Tuz
İç harcı için malzemeler ;
100 gram beyaz peynir
Maydanoz
Yapılışı;
Hamur malzemeleri derin bir kapta özdeşleşene kadar yoğurulur.
Bezelere ayrılır ve oklavayla tabak büyüklüğünde açılır.
İçine harcı koyulur ve kapatılır .
Isıtılmış yağsız tavada pişilir üstüne margarin ya da tereyağı sürülerek daha da lezzetlendirilebilir...
1 yumurta
1 su bardağı su
3 Yemek kaşığı sıvı yağ
Aldığı kadar un
Tuz
İç harcı için malzemeler ;
100 gram beyaz peynir
Maydanoz
Yapılışı;
Hamur malzemeleri derin bir kapta özdeşleşene kadar yoğurulur.
Bezelere ayrılır ve oklavayla tabak büyüklüğünde açılır.
İçine harcı koyulur ve kapatılır .
Isıtılmış yağsız tavada pişilir üstüne margarin ya da tereyağı sürülerek daha da lezzetlendirilebilir...
Yorumlar
Yorum Gönder