Ana içeriğe atla
Ara
Bu Blogda Ara
Yeni anne mutfakta
Paylaş
Bağlantıyı al
Facebook
X
Pinterest
E-posta
Diğer Uygulamalar
Etiketler
ana yemek
ana yemekler
düdük
dürü
et haşlama
ıslama nasıl yapılır
Islana
yemek
Ekim 17, 2013
ıslama
Malzemeler ;
6 Tane hafif pişmiş yufka
3 kilo kemikli et
Tuz
Yapılışı;
kemikli et yeteri kadar su da haşlanır tuzla beraber yufkalar katlanır halka halka doğranır borcama dizilir yufkalar et suyuyla ıslanır üzerine et koyulur servis edilir....
Yorumlar
Popüler Yayınlar
Mayıs 30, 2014
beşamel soslu enginar
Ekim 03, 2022
Cheesecake
Yorumlar
Yorum Gönder