tel kadayıf
Malzemeler;
500 gram tel kadayif
200 gram ceviz yada findik
200 gram tereyagi
Serber için malzemeler;
2 bardak seker
2 bardak su
Yapılışı;
Buyuk boy teflon tava guzelce yaglanir kadayifin yarısı tavanin altına serilir üzerine cekilmis ceviz eklenir üstüne tekrar kalan kadayif eklenir ve kısık ates de arkali önlü tereyag eklenerek kizarana kadar pisirilir ve kaynayan serbet ılık tatlinin üstüne sicak serbet eklenir. ...
500 gram tel kadayif
200 gram ceviz yada findik
200 gram tereyagi
Serber için malzemeler;
2 bardak seker
2 bardak su
Yapılışı;
Buyuk boy teflon tava guzelce yaglanir kadayifin yarısı tavanin altına serilir üzerine cekilmis ceviz eklenir üstüne tekrar kalan kadayif eklenir ve kısık ates de arkali önlü tereyag eklenerek kizarana kadar pisirilir ve kaynayan serbet ılık tatlinin üstüne sicak serbet eklenir. ...
Yorumlar
Yorum Gönder