Malzemeler:
1/2 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı cin mısır
Tuz
Yapılışı :
Sıvı yağ , tuz büyükce bir tencereye koyulur ısıtılır ve ardından mısır eklenir tencerenin kapağı kapatılır arada bir tencere sallanır ki mısırlar yanmasın hepsi patlayan mısırlar afiyetle yenir :) ...
merhaba. ben biçok tarifinizi denedim. hepside çok güzel oldu. eşim çok severek yiyor. ama bu tarifi tutturamadm. sanırım tuz miktarını ayarlayamıyrm. tuzu ne kadar dökmemiz lazm acaba? bide haşlanmış yumurta tarifiniz var mı?
YanıtlaSilTarife yapmis oldugunuz yorumda ironi seziyorum degerli takipcim.
SilBu tarifin asil amaci ortanca ablamin vakti zamaninda cin misiri suda patlatmaya calismasidir ne yazik ki bilmiyordu yag kullanilmasi gerektigini .
Haslanmis yumurta tarifini en kisa zamanda paylasacagim 😊😊😊😊.